CURSURI AFTER EFFECTS

 

Efectele speciale sunt elemente create cu ajutorul tehnologiei pentru a putea da un caracter special unei imagini, film sau animatie.

Le întalnim tot mai des in productiile cinematografice, reclame, videoclipuri etc. Fara acestea, un film istoric sau din seria Harry Potter, ar fi imposibil de realizat.

WhiteCow Animation Academy organizeaza cursuri de VFX folosind cel mai popular soft in domeniu, Adobe After Effects.

Studentii nostri, dupa absolvirea cursului, vor fi capabili sa manipuleze un video adaugand sau eliminand personaje din el, sa introduca si sa creeze explozii, efecte de foc traznet, ploaie, precum si scene de actiune precum invazie de dinozauri, atacuri militare si altele.

Acest curs se adreseaza celor care au cunostinte generale de Photoshop, admiterea la acest program fiind imposibila inainte urmarii unui curs introductiv de Photoshop.

 - Elemente introductive si de baza
- Creare Logo, text grafic etc
- Manipulare foto
- Sistemul Layer
- Indepartare Background
- Prelucrari foto
- Lipire foto in straturi
- Studentul primeste o diploma de participare
 
Fiecare student este nevoit sa participe la cursuri cu propriul computer si cu o varianta de Adobe Photoshop CS 5 sau CS6 instalata.

 

 - Elemente de grafica avansate
- Manipulari video-editing
- Transformari, add, decupari.
- Implementare elemente 3D in scene
- Efecte Speciale (foc, explozii, ploaie)
- Intro text si animatii
- Adaugare si eliminare personaje
- Studentul primeste o diploma de participare
 
Fiecare student este nevoit sa participe la cursuri cu propriul computer si cu o varianta de Adobe Photoshop CS5 sau CS6 instalata.